Monday, November 8, 2010

Thuis kinderfeestjes organiseren

Ieder jaar is het weer zover, de kleine is jarig. En daar hoort natuurlijk een kinderfeestje bij! Alleen zijn er tegenwoordig veel ouders die geen tijd meer hebben om de kinderfeestjes te organiseren of die juist het geld niet hebben om het kinderfeestje door een bedrijf te laten doen. Daarom zal ik in dit artikel beide soorten uitleggen wat de voordelen en nadelen van beide opties zijn. Zodat je uiteindelijk zelf een oordeel kunt scheppen over wat je zou willen voor de kinderfeestjes van je kinderen.

Als je kiest om de kinderfeestjes door een bedrijf te laten organiseren moet je wel even opletten dat je een goedkoop bedrijf kiest waar veel anderen positief over zijn. Gebruik even google om de naam van het bedrijf te googlen en te lezen wat andere klanten te zeggen hebben over dit bedrijf. Een ander nadeel wat je tegen zou kunnen komen is dat zo’n bedrijf duurder is dan als je het zelf zou oplossen. Maar de bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn weten wel wat kinderen leuk vinden en zijn erg goed in het vermaken van de kids!

Als je minder veel geld hebt, of gewoon minder geld uit wilt geven aan een kinderfeestje kun je je kinderfeestjes ook zelf organiseren en bedenken. Veel ouders vinden het ook gewoon erg leuk om kinderfeestjes te organiseren voor hun kinderen! Dit is ook zeker een goede optie. Vaak kun je wel kinderfeestjes bedenken die niet zo heel erg duur zijn en toch leuk zijn. Kinderen hebben toch niet door dat een kinderfeestje veel geld kost of niet...

Leuke idee├źn voor kinderfeestjes zijn bijvoorbeeld een princessenfeest, makeup feest, verkleedfeestjes, slaapfeestjes, cowboy of piratenfeesten, speurtochten enz. Deze zijn niet zo duur, je betaald hoogstens voor het huren van een verkleedkist en de kids vinden het waarschijnlijk helemaal geweldig!

No comments:

Post a Comment