Monday, November 8, 2010

Van balonnenclown tot goochel clowns

Als die kleine weer jarig is, is het ieder jaar weer moeilijk om een leuke verjaardag te organiseren voor je kind. Wat makkelijk is om te doen is simpelweg een clown in te huren. Deze clowns zorgen voor een hele leuke dag en zijn overal in Nederland te vinden. Helaas zit er wel een behoorlijk prijskaartje aan...

Een leuke clown die veel geboekt wordt is de balonnenclown. Deze zijn minder eng dan andere clowns hoewel ze vaak wel geschminkt zijn. Maar deze balonnenclowns zijn dan weer helemaal geweldig vanwege de leuke dieren, fietsen, soms zelfs kastelen die ze kunnen fabriceren uit slechts wat balonnen. Vaak maken ze er een erg leuke show van waardoor iedereen zich vermaakt.

Andere clowns die leuk zijn om te boeken zijn goochelclowns, deze grappige acts gaan vergezeld met geweldige shows en leuke goocheltrucs. Deze clowns zijn meer geschikt voor de wat oudere kinderen omdat de meeste kinderen pas rond de leeftijd van 6 a 7 jaar bepaalde vaardigheden ontwikkelen waarmee ze een goocheltruc als bijzonder ervaren. Deze clowns zijn dus zeker een aanrader voor een onvergetelijke dag!

Voor de allerkleinsten zijn er nog de ongeschminkte clowns, deze clowns zijn speciaal voor kleine kinderen die verlegen zijn of snel bang kunnen worden van gewone clowns. Deze clowns houden dus speciaal rekening met de allerkleinsten.

No comments:

Post a Comment